Ακίνητη Προσθετική

Μεταλλοκεραμικές Αποκαταστάσεις , Ολοκεραμικές – Αισθητικές Αποκαταστάσεις και Εμφυτεύματα


Τα υλικά των μεταλλοκεραμικών και ολοκεραμικών αποκαταστάσεων έχουν επιλεγεί με γνώμονα την επίτευξη μεγαλύτερης βιωσιμότητας και καλύτερης βιοσυμβατότητας των εργασιών, καθώς και της απόλυτα ακριβούς εφαρμογής τους.

Τα κεραμικά υλικά μπορούν να καλύψουν όλες τις αισθητικές ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις.

Τα ολοκεραμικά ενδείκνυνται σε περιστατικά με αυξημένες αισθητικές απαιτήσεις.

Οι ολοκεραμικές εργασίες μπορούν να διορθώσουν προβλήματα στον οδοντικό φραγμό, όπως δυσχρωμίες και στρεβλώσεις δοντιών. Η φυσικότητα των χρωμάτων και η βιοσυμβατότητα του υλικού καθιστούν τις ολοκεραμικές εργασίες μία άριστη επιλογή.

Στο εργαστήριο μας η επιλογή του ολοκεραμικού συστήματος IPS e.max Ivoclar Vivadent θα καλύψει κάθε απαιτητικό περιστατικό σε αισθητικό και λειτουργικό επίπεδο.

 

Αναλαμβάνουμε:


Εργασίες μεταλλοπορσελάνης

Εμφυτεύματα

Όψη, ένθετο, επένθετο gradia (συνθετική ρητίνη)

Ολοκεραμικές εργασίες (πορσελάνη), ζιρκόνιο (e.max)

Τεχνητά ούλα, ροζ πορσελάνη

Εμφυτεύματα

Κοχλιούμενα-Συγκολλούμενα

 

Αισθητική Οδοντοπροσθετική


Οι επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις (κοχλιούμενες ή συγκολλούμενες ) είναι η καλύτερη επιλογή για ασθενείς με μερική ή ολική νωδότητα .

Το εργαστήριο μας δίνοντας έμφαση στην ακρίβεια των εφαρμογών και στην ποιότητα των υλικών, εγγυάται τη μακρά βιωσιμότητα των επιεμφυτευματικών αποκαταστάσεων, καθώς και την κάλυψη των αισθητικών αναγκών.

 

Αποκαταστάσεις με Συνθετική  Ρητίνη (gradia)


Η κατασκευή ενθέτων – επενθέτων με συνθετική ρητίνη Gradia, μας προσφέρει λύσεις όπου δεν θέλουμε να αφαιρέσουμε μεγάλη ποσότητα οδοντικής ουσίας. Επίσης το υλικό μας προσφέρει μεγάλη αισθητική απόδοση και σκληρότητα.